A-kuld


Den 25. marts har Dassie fået 5 smukke og velskabte hvalpe.


Se flere billeder af hvalpene her

Den 25. oktober 2013

Hvor skal man dog gemme maden henne, hvis man ikke kan spise op? Maxi flytter rundt på madskålen :o)


Den 31. august - 1. september 2013

Så kom weekenden, hvor Maxi og Asla skulle på deres første udstilling. Vi har været så spændte. Det var et stort og flot arrangement i gruppe Islev, hvor der begge dage var tilmeldt rigtig mange boxere. Begge "babyer" klarede det hele så flot - og vi er godt tilfredse med de fine resultaler og de flotte beskrivelser.

Efter bedømmelserne blev der også leget lidt med farmand Zeus.
Baby-klasse d. 31. aug.:

Maxi SL - 3. vinder

Asla SL


Baby-klasse d. 1. sep. (Årsvinderuds.):

Maxi SL - 4. vinder

Asla SL

Alba L


Dommer: Nigel J. Rallings (England)

Dommer: Beate Jodl (Tyskland)


Den 26. august 2013

Maxi leger med Dassies boxer-veninde Gydda.

Den 16. august 2013

Alfii - han er en rigtig "lille" charmetrold - fint hundetegn han har fået.

Den 7. august 2013

Så er de to "babyer" tilmeldt udstillingen i Islev d. 30. aug. og 1. sep. Det bliver bare så spændende :o)

Smukke mama-vaps kan også stadig.

Den 28. juli - 4. august 2013

Dejlig ferie på Bornholm. Alle tre hunde var bare så dygtige til det hele. Både køreturen til Ystad, sejlturen, elevatoren på færgen og alle udflugterne :o) De var meget populære, lige meget hvor vi kom - og alle ville snakke med dem. De har været med til det hele - lige fra ture på stranden, i hundeskove til Bobbe å og en aften til Hasle røgeri med musik og dans.

Den 24. juli 2013

Mums ferie-lammeben.

Den 22. juli 2013

Se lige Maxi's fine ører nu...

Den 18. juli 2013

Aalik reagerede ikke på sit navn, og var til gengæld begyndt at reagere på "lille-skid", men da han jo er blevet temmelig langbenet, måtte han have et andet navn. Så nu bliver han istedet kaldt for Maxi/ Maximus - og det passer ham, for nu kommer han sørme, når man kalder på ham.

Ørerne sidder næsten korrekt...

Den 15. juli 2013

Os to? Vi laver da aldrig ballade...

Den 12. juli 2013

Jeg har fået en masse billeder og også små videoklip af Alkon/ Alkan.

Han har det rigtig godt i Vedsted og er hele byens kæledægge.

Den 5. juli 2013

Her til eftermiddag har jeg været på besøg hos Alfii i Skave. Han er bare en fantasisk dejlig, glad boxerdreng og jeg fik en varm velkomst - og han kunne sagtens genkende mig.

Han har det superskønt og nyder livet i Jylland.

Den 2. juli 2013

Alba er en rigtig lille model og har vist været hos fotograf.

Den 28. juni 2013

Der bliver rigtig hygget - Dassie og Aalik.

Den 23. juni 2013

Asla og Aalik går spor - de er bare så rigtig gode.


Den 21. juni 2013

I dag har Asla og Aalik været ved dyrlæge og har fået deres andet sundhedstjek. Der blev de undersøgt fra snude til hale og de er blevet revaccineret og de har også begge fået hundepas. Lidt sjovt at de nu begge vejer præcis 10,2 kg. De klarede det så flot og dyrlægen roste dem begge.


Den 20. juni 2013

Så er der kommet billeder fra Skave - se lige smukke og skønne Alf.

Den 19. juni 2013

Onsdag igen og det betyder hundetræning - Juhuu.

Både Dassie, Asla og Aalik er vilde med det. Der blev trænet kontakt - kontakt og mere kontakt.

Og også lidt "sidde alene i bilen og vente - uden at gø".

Den 14. juni 2013

Så er hvalpene kommet på forsiden af Dyrefondets blad.

De er også med i en artikel - læs den her

Du kan også bestille et gratis blad eller andre pjecer på www.dyrefondet.dkDen 12. juni 2013

Dassie, Asla og Aalik har været til hundetræning - de er alle bare SÅ dygtiiige

Søster Alba var også til træning.

Den 11. juni 2013

Alkon er kommet godt til Jylland og er blevet bedste ven med boxeren Rico. Alkon er også blevet præsenteret for en udvalgt flok af hundeførerene.


Her nyder Alkon solnedgangen i det Sønderjyske

Den 10. juni

Dassie og Alkon er med på arbejde og får et kaninøre hver - mums.


Snøft, senere i dag bliver dejlige Alkon hentet. Han skal bo i Vedsted hos familien Clausen. De har i forvejen en boxer-dreng (Rico), så det bliver Alkon helt sikkert glad for. Jens skal træne Alkon i hjemmeværnet, men sofa-hund bliver man vel også.

Den 5. juni

Dassie, Asla, Alkon og Aalik nyder en fridag og er på besøg og leger i Vellerup.

Den 3. juni 2013

Asla, Alkon og Aalik nyder vejret.

Den 2. juni 2013

I dag har Alba været forbi - dejlig at se hende igen. Også hun er bare vokset. Alkon, Aalik og Asla fik rigtig løbet og leget på den store boldbane med Alba. De var glade for at se søster igen - især Aalik. Han har virkelig savnet søster Alba. 

Den 31. maj 2013

Snøft, så er dagen kommet hvor lille Alf bliver hentet. Han skal helt til Jylland... Men det er en dejlig familie med hus, have og 2 heste. Der er også andre boxere i familien, så Alfii får et helt perfekt hundeliv.

Her er Alfii kommet hjem til Jylland - han har lige taget sig en ordentlig morfar.

Den 29. maj 2013

Snøft, så er dagen kommet, hvor Asla bliver hentet... Men heldigvis kommer hun i "børnehave" og er sammen med mor Dassie og drengene her den første lange periode.

Drengene har igen været ude og gå tur - denne gang blev det til en tur i hundeskoven - men vi mødte ikke andre hunde. 

Den 24.-26. maj 2013

Her i weekenden er der igen blevet trænet "at gå tur med snor på". Og Asla og drengene er ved at blive helt gode til det :-) Og de har igen været "på besøg" hos kaninerne og gederne. En tur i Slagslunde by og et besøg i en meget fin have er det også blevet til. Blomsterne har det ikke helt så godt længere...

Den 20. maj 2013

Snøft, så er dagen kommet, hvor Andali (Alba) bliver hentet. Hun får det helt sikkert som en rigtig lille prinsesse og Tom og Anni har ventet i over 11 uger på denne dag.


Den 18. maj 2013

I dag har alle være en tur ude at gå med snor og set på både kaniner, geder og høns.

Det var en rigtig spændende oplevelse og alle synes, det var helt fantastisk.

Den 17. maj 2013

I dag er alle boxer-banditterne blevet sundhedsundersøgt, blevet vaccineret og chippet. Selvom chippen gjorde lidt av, tog alle det bare helt cool. Og hver og én fik rigtig meget ros af dyrlægen. Dejligt med en dyrlæge, der kommer hjem til en, så hvalpene får en god oplevelse.


Den 14. maj 2013

I dag har boxer-banden været med på arbejde. Det klarede de bare super-flot. Både køreturen og det hele. Alle blev vejet på pakkevægten. Alkon: 6,70, Aalik: 4,90, Alfii: 5,75, Asla: 5,25 og Andali: 5,45


Den 12. maj 2013

Boxer-banden har i dag været med i stalden. Det var bare en fest at løbe frem og tilbage op ad staldgangen. Bagefter gik vi ned til folden for at hilse på hestene.

Nøj, hvor er ham Conzetto dog stor - men faktisk også meget sød. Mødet med hestene kunne til gengæld "slå banditterne omkuld". Det krævede en lur på et par timer, da vi kom hjem.

Den 8. maj 2013

Hvalpene har været med på træningspladsen i Boxer-klubben gr. Slangerup. Det var de fuldstændig vilde med. De blev kælet og nuset. Og de fik løbet på træningsbanen - både efter Lars og efter en bold. Så skulle man tro, at de var trætte, da de kom hjem... Men nej. Lige en lur på en halv times tid - og så i gang igen...


Den 4-5. maj 2013

Hvalpene og Dassie nyder udelivet - det er pragtfuldt, når vejret er godt og solen den skinner.

I weekenden har hvalpene selvfølgelig igen haft meget besøg og alle synes bare de er SÅ søde. Hvalpene har også fået undersøgt den blå agility tunnel - de løb bare lige ind i den - Dassie skulle ikke nyde noget.De har også fået undersøgt et transportbur - det er nu blevet den faste hygge- soveplads.Og de har også været ude og køre en lille tur.


Den 2. maj 2013

Det er sjovt at træne balancen.

Den 1. maj 2013

Hvalpene har i dag fået deres 2. ormekur og er selvfølgelig også blevet vejet. 

Alkon: 4200 g., Alfii: 3760 g., Aalik: 3080 g., Asla: 3530 og Andali: 3600 g.

De har alle taget godt på.


Den 29. maj 2013

Hvalpene vokser og vokser. Nu er de allerede 5 uger gamle - tiden går bare alt for stærkt. De har haft en del besøg - af både store og små.

Den 25. april 2013

Så har hvalpene været med ude for første gang. Alkon, Aalik og Andali var meget modige og løb bare ud med det samme, da døren blev åbnet. Og de begyndte straks at undersøge alle ting. Alfii og Asla stod lige lidt i døren og tog mod til sig først... efter et stykke tid var det så interessant, at de også måtte "tage springet". De er alle vilde med at være ude - men det er nu meget rart at være tæt på mor Dassie.Og en tår hos mor er heller ikke nogen dårlig ting - Dassie kan sagtens holde øje med resten af banditterne samtidig

Den 23. april 2013

Det er dejligt at lege og slås med hinanden, men nogle gange går det lige lidt for voldsomt for sig, så bliver mor Dassie nødt til at træde til.Den 22. april 2013

I dag er hvalpene 4 uger - det går bare så stærkt - at man bliver helt træt

Den 19. april 2013

Hvalpene vil ikke længere kun være i hvalpekassen og det resulterede i gø, bjæf og hyl midt om natten, når de vågnede og skulle på "v" - de vil nemlig ikke lave i kassen og det er jo super godt.

Men at blive vækket mange gange og tage hvalpene ud på skift, var bare ikke den bedste løsning.

Derfor flyttede vi hvalpene i går. Nu har de fri adgang til køkken og gang. Og de elsker det. Altid en dejlig ren og blød kasse til at sove og tumle i og aviser til at lave på - sådan skal det være.


Den 17. april 2013

Der er godt gang i hvalpene og de er meget glade for at komme ud af kassen. Hver morgen bliver vi vækket af bjæf, gø og klagesang og maden kan ikke komme frem hurtigt nok.

Her til aften har hele banden fået deres første ormekur.Og hele boxerbandenDen 15. april 2013

I dag er hvalpene blevet 3 uger og de har haft flere gæster på besøg i weekenden - der var både barneskrig/ grin og gråd. Hvalpene er blevet kælet og nuset en hel del. Og de har også været lidt på opdagelse i huset. De tager bare det hele så cool - de små vapsere er helt fantastiske.


Sådan ser boxer-banden ud, når de har haft besøg, været på opdagelse og har spist.

Den 13. april 2014

Dassie er ikke så glad for at give mælk, for hvalpene har fået sylespidse tænder nu. Så her til aften fik de for første gang hvalpefoder-mos og mousse. Mums, det var noget, de kunne bruge.

Og nu synes Dassie igen, det er hyggeligt at ligge ved dem.


Den 10. april 2013

Der er godt gang i hvalpene nu. Dassie og jeg blev vækket i morges/ nat omkring kl. 3.45, for der var Andali og Asla filme sultne. De drønede rundt i hele kassen, samtidig med de hylede op og gøede. Derfor fik de også hurtigt vækket de 3 drenge, som var med på larmen. Da Dassie (dødtræt) kom op i kassen, blev hun overfaldet af 5 meget sultne hvalpe - de lød nærmest som om, de ville spise hele hende. Man kan mærke tænderne i gummerne nu - det bliver ikke sjovt, når de først kommer helt frem.

Alle 5 hvalpe har nu fået hver deres side - se under A-kuld.


Den 8. april 2013

I dag er hvalpene 2 uger og der er bare sket så utrolig meget siden de kom til verdenen. De har øjne og det er tydeligt, at de kan se og også søger hen til en, når man sidder ved kassen. De er er også begyndt at gå rundt nu. De er selvfølgelig stadig noget usikre på benene, og det er rigtig sjovt at se på.

 

Den 4. april 2013

I dag var Dassie ved dyrlægen for at få fjernet stingene. Det så bare så pænt ud. Og dyrlægen synes også at Dassie ser rigtig godt ud og at hvalpene er blevet nogle små tykke basser. De har mere end fordoblet deres vægt og de er også ved at få øjne nu. I dag har de også alle 5 fået klippet negle.


Den 3. april 2013

Det går rigtig godt med hvalpene og Dassie. Dassie ligger nu ikke i kassen hele tiden, hun vil også gerne ud og nyde det gode vejr - og det er meget godt, for hun er jo vant til at være meget mere aktiv, så hun var også begyndt at blive lidt rastløs. Men når hun så har været ude, så vil hun også gerne ind til de små tykke basser. Hvalpene spiser, tager godt på og sover (De kan godt lide at hænge på rundstokkene :) De sidste par dage, er der også kommet godt lyd på dem - med små-gøen og bjæffen. I morgen skal Dassie en tur til dyrlægen og have fjernet stingene – det bliver dejligt. 

                                 

Hvalpenes vægt dag 0-14Den 29. marts 2013

Hvalpene har det dejligt og nu tager de for alvor på i vægt, så det er bare skønt. Dassie er utrolig glad for sine små, men hun synes også det er lidt hårdt. Hver gang der kommer den mindste lyd fra en af dem, er hun oppe for at se, hvad er der i vejen. Hun er meget dygtig til at passe på, når hun bevæger sig rundt i fødekassen og hun lægger sig ganske stille. Man kan sidde og kigge på dem alle i timevis.


Den 28. marts 2013

Hvalpene har desværre alle tabt sig lidt og i samråd med dyrlægen, får de alle nu lidt mælkeerstatning, indtil Dassie får nok mælk. Heldigvis var det bare det, der skulle til, for her til aften har alle taget en smule på.


Den 27. marts 2013

Dassie har det heldigvis meget bedre i dag og hun er stolt og nyder sine små hvalpe. Faktisk vil hun slet ikke forlade fødekassen. Hvalpene sover, spiser, spiser og sover. Og ind i mellem kommer der veltilpasse smaske- og knirkelyde fra dem.

 

Den 26. marts 2013

Dassie og hvalpene har det alle godt. Dassie er naturligvis lidt medtaget efter operationen, men får både spist, sovet og taget sig godt af de små. Hvalpene stortrives og har allerede taget på i vægt her efter det første døgn.

 

Den 25. marts 2013

Kl. ca. 18. Hvalpene bliver taget med kejsersnit helt uden problemer. Der var ialt 5 hvalpe - 2 tæver og 3 hanner - alle super skønne og sunde.

Kl. ca. 16.15. Dyrlægen mærker på Dassie - hvalpen er desværre stadig slet ikke at mærke i fødselskanalen og ligger samme sted som i morges. Dassie får to sprøjter ve-stimulerende, men efter ca. tre kvarter uden resultat, vurderes det, at hvalpene skal hjælpes til verdenen.

Kl. ca. 15.15. Stadig "kun" kraftige sammentrækninger, gispen og halsen, men ingen hvalp. Taler med dyrlægen, han vil komme her og se til hende.

Kl. ca. 13. Der er stadig ikke sket noget nyt. Efter aftale med dyrlægen skal vi dog stadig se tiden lidt an.

Kl. ca. 10.45. Dyrlægen kan ikke mærke hvalpen i fødselskanalen, så Dassie bliver scannet. Pga. hendes kraftige halsen og gispen, kan han ikke se hvalpens hjerterytme, men det er ikke sikkert at der er noget galt. Det kunne se ud som om, hvalpen ligger med rumpen først og evt. er der to på vej samtidig, men de kan ikke lige blive enige om, hvem der skal først. Derfor får Dassie en

en kalkindsprøjtning og vi bliver sendt hjem for at se tiden lidt an. Vi skal ringe tilbage ved 13-tiden.

Kl. ca. 9.15 sprang hindeblæren og efterfølgende kom også en masse væske. Dassie har kraftige sammentrækninger ned over ryggen og efter ca. tre kvarter med veer og stadig ingen hvalp, kontakter vi dyrlægen. Han siger vi skal komme, så han kan se og mærke på Dassie.                         

Natten til den 25. marts. Det har været en meget lang nat, hvor Dassie har været urolig, har halset og gispet og hele kroppen har rystet. Det er tydeligt, at opblokningsfasen er i fuld gang.

Den 24. marts 2013

Dassies temperatur er faldet til 36,5. Så nu sker der snart noget.


Asla

Fødselsvægt 380 g

Alkon

Fødselsvægt 590 g

Alfii

Fødselsvægt 476 g

Andali

Fødselsvægt 507

Aalik

Fødselsvægt 345 g